Få styr på algerne med professionel algebehandling.

Algebehandling i Aalborg, Brønderslev og Frederikshavn omegn

Er du træt af de grønne overflader? Lad os hjælpe dig med at få bugt med algerne udendørs. Nordic Rengøring er specialister inden for algebehandling af alle overflader i Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Thy kommune, Hanstholm, Thisted og resten af Nordjylland. Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde et flot resultat og en god service, når det kommer til algebehandling.

Vi fjerner alger bl.a. på terrasser, hegn, vægge, tag, fliser m.v. samt imprægnering af de fleste overflader og klarer altid opgaven med et smil.

Har du beskidte vinduer, tilbyder vi også vinduespudsning.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved algebehandling

  • Algebehandling er en effektiv metode til at bekæmpe alger på udendørs overflader såsom terrasser, hegn, vægge, tag og fliser. Alger kan opstå på disse overflader på grund af fugt, regn og høj luftfugtighed, og kan medføre en grim udseende og nedsat holdbarhed.
  • Ved at behandle algerne kan man forlænge levetiden for overfladen og sikre en jævn farve og glans. Behandlingen kan også forbedre slipstyrken og mindske risikoen for skader og ulykker.
  • Behandling kan medvirke til at opretholde en attraktiv og holdbar udendørs overflade, og bør være en del af den regelmæssige vedligeholdelse for at sikre en optimal tilstand.

Pålidelig algebekæmpelse

Med vores mange år i branchen er vi et fornuftigt og sikkert valg, når det kommer til at fjerne alger. Vi tager arbejdet seriøst og sørger for at overholde vores aftaler, så du kan føle dig tryg i samarbejdet med os. Vi efterlader ikke opgaven, før du er tilfreds.

Facaderens efter algebehandling

Udover algebehandling, tilbyder vi også facaderens efter vi har fjernet algerne. Når algerne er fjernet fra facaden, er det vigtigt at sørge for, at facaderne også får den rette pleje og vedligeholdelse. Ved at inkludere facaderens efter vi har fjernet algerne, sikrer vi at din udendørs overflade fremstår ren, velplejet og attraktiv.

Læs mere om facaderens

Vi passer på grundvandet

Hos Nordic Rengøring bruger vi kun godkendte produkter til behandling mod alger. Mange produkter til behandlingen risikerer at sive ned gennem jorden og skade grundvandet. Det er en vigtig prioritet for os, at vi skåner naturen og undgår at forurene grundvandet, når vi foretager behandlingen.

Få et tilbud på algebehandling

Har du brug for algebehandling i Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Thy kommune, Hanstholm, Thisted eller andre steder i Nordjylland? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag. Vi kommer gerne ud og giver en pris på arbejdet. Kontakt os i dag på telefon 22 51 93 82 eller sende os en mail på nordic.anno1996@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden.