Erhvervsrengøring i Aalborg, Brønderslev og Frederikshavn omegn

Få rene omgivelser med erhvervsrengøring fra Nordic Rengøring. Vi samarbejder med små og store virksomheder i hele Nordjylland, herunder bl.a. Aalborg Kommune og Jammerbugt Kommune. Med mange år i branchen er vi kendt for at levere rengøringsarbejde af højeste kvalitet. Vores kundekreds rummer offentlige institutioner, butikker, kontorer, restauranter, fabrikker, produktionsområder m.v.

Står du og mangler et kyndigt rengøringsfirma der kan hjælpe dig med erhvervsrengøring i Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn eller andre steder i Nordjylland? Så tøv ikke med at give os et kald.

Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring

Hos Nordic Rengøring kender vi til vigtigheden af at levere som lovet. Vi er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, hvor kommunikation, ærlighed og hårdt arbejde er vores kerneværdier. Vi overholder altid vores deadlines, så du kan komme videre med arbejdet.

Forskellige løsninger inden for erhvervsrengøring

  • Daglig erhvervsrengøring
  • Fraflytter-rengøring og indflytter-rengøring
  • Håndværkerrengøring samt byggeplads-rengøring
  • Social rengøring samt opbevaring af indbo
  • Specialrengøring

Erhvervsrengøring efter dine behov

Vi rykker gerne ud til enkeltstående opgaver, hvor tidspunktet selvfølgelig bliver aftalt, så det passer ind i vores kunders hverdag.

Vi tilbyder også abonnementsordninger, hvor der herunder er fordele såsom; faste tidspunkter, der passer ind i deres travle hverdag, og en jævnlig opretholdelse af en høj standard for renlighed.

Vi vil altid overholde vores aftaler og sikre, at dine vinduer forbliver glitrende og skinnende uanset vejret. Vi er meget fleksible i vores tidsplaner, så du ikke behøver at bekymre dig om, at vi forstyrrer din hverdag. Vi kommer, når det passer dig – efter lukketid eller før du åbner om morgenen.

Læs mere om vinduespudsning her

Få et tilbud på erhvervsrengøring

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 51 93 82 eller sende os en mail på nordic.anno1996@gmail.com. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden.