Vi tilbyder professionel facaderensning. Vores tilgang til facaderens er simpel og effektiv. Vi starter med at sprøjte facaden med eliminerende skum, som fjerner alle former for alger, bakterier og urenheder. Vi tilbyder også at efterbehandle din facade med imprægnering, sådan at din facade bliver styrket mod alger i fremtiden.

Husets facade er det første man møder, når man kommer på besøg. Alle kender vigtigheden i et godt førstehåndsindtryk og det gælder også din bolig. Undgå at huset ser sjusket og beskidt ud, ved at få lavet facaderens.

Vi hjælper også med andre typer af algebehandling, som du kan læse mere om på vores andre sider. Skal dine solceller eller vinduer vaskes, kan vi gøre det samtidig med at vi yder facaderens, så hele huset skinner og er i tip top stand, næste gang du får gæster. 

Når du får lavet en facaderens er det også en investering i fremtiden. Imprægneringen forlænger levetiden og værdien af din bolig, så det kan kun betale sig at handle tidligt og ofte, sådan at algerne ikke hober sig op og skaber problemer. 

Kontakt os via e-mail nordic.anno1996@gmail.com eller telefon 22 51 93 82 for at høre mere om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.