Facaderens i Thy Kommune, Hanstholm og Thisted

Er din facade dækket af alger, bakterier og urenheder, så er det tid til facaderens.

Hos Nordic Rengøring tilbyder vi professionel facaderens i Thy Kommune, Hanstholm og Thisted. Vi har over 25 års erfaring i branchen, og vi har gennem årene hjulpet massevis af kunder med rensning af deres facader. Vi kan naturligvis derfor også stå for rensningen af din facade.

Så søger du et rengøringsfirma med mange års erfaring til at stå for facaderens, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvad indebærer vores facaderens?

Vores tilgang til facaderensning er både enkel og yderst effektiv. Vi begynder processen ved at nøje påføre en kraftfuld eliminerende skum på facaden, som effektivt fjerner enhver form for alger, bakterier og urenheder.

Som en yderligere service giver vi dig også muligheden for at efterbehandle din facade med en speciel imprægnering, der styrker den mod fremtidige algeproblemer. På den måde sikrer vi, at din facade forbliver smuk og beskyttet i mange år fremover. 

Facaderens er en investering i fremtiden

Når du får lavet en facaderens er det også en investering i fremtiden. Imprægneringen forlænger levetiden og værdien af din bolig, så det kan kun betale sig at handle tidligt og ofte, sådan at algerne ikke hober sig op og skaber problemer. 

Vi hjælper også med andre typer af algebehandling, som du kan læse mere om på vores andre sider. Skal dine solceller eller vinduer vaskes, kan vi gøre det samtidig med at vi yder facaderens, så hele huset skinner og er i tip top stand, næste gang du får gæster. 

Derfor bør man få renset sin facade

Husets facade er det første man møder, når man kommer på besøg. Alle kender vigtigheden i et godt førstehåndsindtryk og det gælder også din bolig. Undgå at huset ser sjusket og beskidt ud, ved at få lavet facaderens.

En velplejet facade signalerer ikke kun omhyggelig vedligeholdelse, men det kan også bidrage til at forlænge husets levetid. Ved at investere i facaderens kan du beskytte dit hjem mod skader forårsaget af snavs, alger og forurening.

Samtidig vil en ren facade give dit hus et frisk og indbydende udseende, som vil gøre et varigt indtryk på dine gæster og naboer. Så sørg for at tage hånd om din boligs ydre skønhed med regelmæssig facaderensning, og lad dit hjem skinne i al sin pragt.

Kontakt os og få et tilbud på facaderens

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker et tilbud på rensning af din facade, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 22 51 93 82 eller sende en mail til nordic.anno1996@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.