Social rengøring i Thy Kommune, Hanstholm og Thisted

Har du en rengøringsopgave ud over det sædvanlige, der kræver social rengøring?

Så kan vi hos Nordic Rengøring hjælpe dig. Vi har over 25 års erfaring i branchen. Vi tilbyder social rengøring i Thy Kommune, Hanstholm og Thisted. Vi ved, at nogle rengøringsopgaver kan virke uoverskuelige. Hos Nordic Rengøring hjælper vi gerne med selv de mest omfattende rengøringsopgaver, hvor der er brug for en særlig indsats.

Så søger du et kompetent rengøringsfirma til at stå for social rengøring, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Hvad er social rengøring?

Social rengøring omhandler den omhyggelige rengøring af boliger tilhørende særligt sårbare borgere. Nogle af disse boliger kan have været kraftigt forsømte og misvedligeholdt. Derfor kræver de ekstra opmærksomhed fra dygtige medarbejdere, der forstår, hvordan man effektivt fjerner mange års snavs og bringer boligen tilbage til beboelig stand.

Når det kommer til rengøring af hjemmet hos særligt sårbare borgere, er det afgørende at have veltrænede medarbejdere med hjertet på rette sted. Hos Nordic Rengøring er vi fuldt bevidste om, at denne proces kan udgøre en betydelig indtrængen i borgerens privatliv, når vi rydder op og rengør deres bolig.

Vi lægger derfor stor vægt på, at vores medarbejdere udviser stor empati og professionalisme, når de udfører social rengøring.

Vi tilbyder også almindelig erhvervsrengøring.

Vi hjælper dig med at få gjort klar til en ny lejer

Som boligforening eller privat boligudlejer kan der være situationer, hvor der skal gøres ekstraordinært rent efter en tidligere beboer. Det kan være, at du står med en bolig, hvor den tidligere beboer har haft nogle udfordringer, og det reflekteres i lejlighedens stand.

I sådanne situationer er det vigtigt at få gjort ordentligt rent hurtigt, så du kan komme videre med at udleje og undgå unødig tomgang. Vi gør boligen ren og klar til istandsættelse, så den kan blive udlejningsklar hurtigst muligt.

Gode resultater til en fair pris

Nordic Rengøring leverer altid social rengøring af høj kvalitet inden for den aftalte tidsramme. Vi har meget erfaring med social rengøring og laver arbejdet til en fair pris. Vi har det rigtige udstyr til selv de mest ekstreme situationer.

Vi sørger for, at arbejdet bliver udført sikkert og efter bogen. Vi anvender kun miljøvenlige og sikre rengøringsprodukter, så du kan være sikker på, at dit hjem eller kontor forbliver ren og sikkert for dig og dine kære.

Vi tager også hensyn til din privatliv og vil altid respektere dine ønsker og grænser, mens vi udfører vores arbejde. Hvis du har specielle anmodninger eller ønsker, er vi altid åbne for at diskutere dem med dig.

Alt i alt stræber vi efter at opfylde alle dine rengøringsbehov og sikre, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører.

Kontakt os og få et tilbud på social rengøring

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på social rengøring eller specialrengøring, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 22 51 93 82 eller sende en mail til nordic.anno1996@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.