Vi tilbyder også social rengøring, læs mere her

Social rengøring og specialrengøring i Nordjylland

Har du en rengøringsopgave ud over det sædvanlige? Nordic Rengøring tilbyder social rengøring i hele Nordjylland, da vi ved, at nogle rengøringsopgaver kan virke uoverskuelige. Nordic Rengøring hjælper gerne med selv de mest omfattende rengøringsopgaver, hvor der er brug for en særlig indsats.

Vi tilbyder også almindelig erhvervsrengøring.

Vi hjælper dig med at få gjort klar til en ny lejer

Som boligforening eller privat boligudlejer kan der være situationer, hvor der skal gøres ekstraordinært rent efter en tidligere beboer. Det kan være, at du står med en bolig, hvor den tidligere beboer har haft nogle udfordringer, og det reflekteres i lejlighedens stand. I sådanne situationer er det vigtigt at få gjort ordentligt rent hurtigt, så du kan komme videre med at udleje og undgå unødig tomgang.

Vi gør boligen ren og klar til istandsættelse, så den kan blive udlejningsklar hurtigst muligt.

Gode resultater til en fair pris

Nordic Rengøring leverer altid rengøring af høj kvalitet inden for den aftalte tidsramme. Vi har meget erfaring med social rengøring og laver arbejdet til en fair pris. Vi har det rigtige udstyr til selv de mest ekstreme situationer. Vi sørger for, at arbejdet bliver udført sikkert og efter bogen. Vi anvender kun miljøvenlige og sikre rengøringsprodukter, så du kan være sikker på, at dit hjem eller kontor forbliver ren og sikkert for dig og dine kære.

Vi tager også hensyn til din privatliv og vil altid respektere dine ønsker og grænser, mens vi udfører vores arbejde. Hvis du har specielle anmodninger eller ønsker, er vi altid åbne for at diskutere dem med dig. Alt i alt stræber vi efter at opfylde alle dine rengøringsbehov og sikre, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører.

Få et tilbud på social rengøring

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på social rengøring eller specialrengøring, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 51 93 82 eller sende os en mail på nordic.anno1996@gmail.com.